Kapsalon Louk

De beste voordelige kapper in NoordwijkerhoutProducten

 

Schwarzkopf OSIS+


Met de Osis producten van Schwarzkopf creëer je elke gewenste look. Van creatief modeleren met de Osis Thrill Fibre Gum tot stralende glans met de Osis Magic. Alles is mogelijk en de kwalteit van deze professionele producten is perfect.

 

Macadamia Natural

Macadamia Healing Oil Healing Treatment is een therapeutische olie dat ideaal is voor alle haartypes en vooral geschikt voor het herstellen en verstevigen droog en beschadigd haar.

Totex Wax

De Totex  wax is een sterke wax met een heerlijke geur. Het is makkelijk uit je haren te wassen.

ARGAN DE LUXE 

Door de rijke voedingstoffen in de Argan olie wordt elk haar weer glanzend, sterk  en gaat vervuiling tegen. De Argan De Luxe producten van deze Argan De Luxe lijn bevatten geen geur – en kleurstoffen.  Deze natuurlijke producten zijn ha... 

Het best bewaarde geheim uit Marokko, het vloeibare goud van de Argan boom.
Om slechts 1 liter Arganolie te produceren is men gemiddeld 10 uur handmatig bezig. Deze dure "Gouden" vloeistof, is ontdekt, geprezen en zeer gewaardeerd door liefhebbers van luxe.

De rijke voedingstoffen hydrateren en vitaliseren de hoofd- en lichaamshuid, het maakt het haar glanzend, sterk en bindt de strijd aan tegen huidveroudering en vervuiling.

Deze nieuw gelanceerde luxe haarlijn van Argan de Luxe is rijk aan Arganolie zorgt er voor dat er een eind komt aan een nachtmerrie waar miljoenen vrouwen aan lijden.

Argan de Luxe producten bevatten geen toevoegingen van kleur- of geurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook zijn de producten vrij van parabenen en sulfaten.
De producten zijn niet getest op dieren.
E-mailen
Bellen